top of page

Matberedskapskurs

Matberedskap i et helhetlig perspektiv

Starter 4. okt.
1 490 norske kroner
Elsetvegen 4

Tilgjengelige plasser


Tjenestebeskrivelse

Har du noen gang tenkt på at matberedskap er så mye mer enn å ha litt ekstra knekkebrød og hermetikk i hus? Matberedskap er dyrking, konservering, lagring, sanking og det å spise i sesong. Vi har vært så heldige å fått Maud Astrid Amundsen fra Rein Mat til å holde kurs! På dette kurset vil du få en innføring i matberedskap i et helhetlig perspektiv. Vi vil gå igjennom hva som kan dyrkes med tanke på å lagre og å konservere, en innsikt i hva som kan sankes rett utenfor døra til de fleste av oss. Samt, vi vil gjennomgå de forskjellige typer konservering, og hvor mye vi kan gjøre bare ved å spise råvarer i sesong, konservere og lagre det som er i sesong og nyte det vinteren igjennom Kurset vil bestå av en teoridel og en praktisk del hvor vi lager et par oppskrifter på kjøkkenet. Du vil få med deg hjem det vi lager, samt et hefte med oppskriftene og kort teori. Ingen forkunnskaper kreves. Ta med skjærefjøl, en bolle, din favorittkniv og et forkle. 4.oktober 10-14 1490,- Med forbehold om nok påmeldte Sjekk også ut vårt fermenteringskurs


Kommende økter


Avbestillingsregler

Hvis arrangementet ikke kan avholdes pga av sykdom blir det refundert i sin helhet. Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke kan stille på kurset du har meldt deg på til. Du kan også kontakte oss for å høre om vi har venteliste på det aktuelle kurset. Din påmelding er bindene.


Kontaktinformasjon

  • Elsetvegen 4, Skien, Norway

    +4746812780

    post@brekkagaard.no


bottom of page