top of page

For bedrifter

Brekka Gård kan tilby en rekke aktiviteter og tjenester for små og mellomstore bedrifter og foreninger uavhengig av størrelse (nesten). Vi skreddersyr pakkeløsninger som passer din bedrift enten det gjelder teambuilding, sosiale samlinger, familiedager for kunder/ansatte, kurs, møter og konferanse etc. enten på hverdager eller helger.

Vi kan også hjelpe til med firmagaver til jubileum, samarbeidspartnere eller julegaver til de ansatte. 

Vi har lang erfaring innenfor blomster og dekorering  og tar på oss større oppdrag for bedrifter som trenger hjelp til dekorering under banketter, konferanser m.m.

Vi tilbyr også diverse tjenester innenfor sosiale medier, som for eksempel kursing i å få økt rekkevidde og salg via sosiale medier, pluss eventuelt drift av dine kanaler som Facebook og Instagram. 

Dekoroppdrag

Trenger din bedrift hjelpe til å dekorerer kontoret eller plante i kasser, krukker og bedd på utsiden? Vi har til sammen over 40 års erfaring innenfor blomster og interiør og vi hjelper deg gjerne med å finne ut hvilke planter og blomster du burde velge. Vi kan levere det meste innenfor både kunstige og ekte planter.

Vi tar også på oss større dekoroppdrag som scenepynt, bordpynt etc til konferanser og større eventer

IMG-20240226-WA0003.jpg
_edited.jpg

Lyst til å finne på noe gøy?

Har du lyst til å finne på noe gøy med dine ansatte/kollegaer, og samtidig lære deg noe nytt og kreativt. Vi har i noen år nå arrangert ulike typer kreative kurs som for eksempel snekkerkurs kransekurs og blomsterbindingskurs. Vi tar i mot grupper og tilpasser kurs etter eget ønske. Ikke nøl med å sende oss en forespørsel. Vi kan love god stemning, mestringsfølelse og mest sannsynlig glade og fornøyde ansatte som kommer på jobb dagen etter.

bottom of page