top of page

Brekka Gård hjelper deg!

Vi har i de siste årene opparbeidet oss god kunnskap om sosiale medier og har blant annet opparbeidet oss en Instagramkonto, med over 65 000 følgere og en Facebook konto med litt over 5000 følgere. Brekka Gård ønsker nå å kunne hjelpe andre små/mellomstorebedrifter som enten er i startfasen eller som trenger et ekstra puff for å lykkes i sosiale medier. Vi kan også tilby bedrifter hjelp med å produsere innhold, pluss å drifte kontoer i større og mindre grad.

 

Vi har også i 7 år utviklet gården vår til å bli en kjent gård i Telemark med mye aktiviteter for barn, kurs, gårdsbutikk, bedriftsevent m.m. Har du en drøm i magen om å utvikle din bedrift eller gårdsbruk til noe du kan leve av på fulltid, men står litt fast ?? Vi har vært igjennom mange oppturer og nedturer og ser potensialet i alt og alle. Inviter oss på en  kreativ kaffekopp så kommer vi for brainstorming om hva som helst...enten det er sosiale medier eller hva du skal drive med i fremtiden

 

Her kommer en liten oversikt over hva vi kan tilby

Kreativ Kaffekopp

2 timer

2490,- eks. mva.

+ evnt. kjøring 

Ønsker du å utvikle bedriften eller gården din, men står litt fast? Vi tilbyr en Kreativ Kaffekopp! Sammen "brainstormer" vi oss frem til nye muligheter, nye markeder, kreative ideer og ting du kanskje aldri hadde tenkt på. Målet er å hjelpe deg litt på veien mot drømmemålet, hva det nå enn måtte være.

Privat SoMe- og Fotoworkshop

3 timer

2990,- eks. mva.

+ evnt. kjøring

Vi går i dybden, skreddersyr og hjelper deg med innhold i dine sosiale medier. vi lærer deg også hvordan du enkelt tar gode bilder, med mobilen, av akkurat dine produkter og din bedrift

Innholdskaper

Ta kontakt for et prisforslag

Føler du at du ikke har tid og kunnskap til å lage innhold til egne kanaler? vi kan lage innhold og drifte dine kanaler med en fast månedspris.

Send oss en forespørsel

Telefon

46812780

Email

Takk for melding!

bottom of page