top of page

Brekka Gård inviterer

En hel dag med kreativitet, fine folk og god steming

Enten du har 100 eller 100 000 følgere på Instagram så er du hjertelig velkommen til en kreativ dag sammen med oss på Brekka Gård og Vibeke design.

IMG-20240402-WA0002.jpg

Kreativt Instatreff på Brekka Gård

Denne ideen har vi ruget lenge på, og nå skjer det! 

25.mai gjør vi gården klar for alle dere "Instadamer" (og menn) som trenger litt sosialt påfyll og inspirasjon i landlige omgivelser etter en lang vinter. Vi har lagt opp et variert program med innhold som kan passe for de fleste. Det er selvfølgelig også satt av tid til å mingle og kose seg med både kjente og ukjente "instavenner". 

De fleste kjenner nok til Vibeke Design, for dere som ikke gjør det, så er det bare til å gå inn på Instagramkontoen hennes og begynne å følge henne med en gang! Hun er en fantastisk dame som vi har fulgt i sosiale medier i mange år, og som vi har vært så heldige å bli kjent med "in real life", siden hun bor på Heistad i Porsgrunn. Hun har stort fokus på blomster i hverdagen, selv om hun ikke har bakgrunn som blomsterdekoratør

Hun sier selv at hun alltid har elsket å leke med ulike vekster og deres form og farge og henter mye av inspirasjonen sin fra naturen. Når hun dekker bord så er det blomstene som er hennes store inspirasjonskilde. Det ser man definitivt når man går inn på kontoen hennes på Instagram!


Vibeke liker det rustikke, men også det sarte og romantiske og bruker gjerne gjenbruk i sine kreasjoner. I løpet av dagen vil Vibeke dekke to forskjellige bord, et nytt og et gjenbruksbord. Det "Nye bordet" vil en heldig utvalgt vinne i løpet av kvelden, inkludert et servise !! Vi har vært så heldige og få Fabrikkutsalget til Porsgrunn Porselen til å sponse oss med blant annet et servise til 6 personer! Så her er det bare til å krysse fingre for litt vinnerlykke!

Vi skal også snakke om Instagram. Det er ikke godt å bli klok på algoritmer, søkeord og hastags. For hva er det egentlig Instagram helst vil at vi skal gjøre? Gårdskjerringene fra Brekka Gård deler sine beste tips og erfaringer rundt organisk vekst og rekkevidde.

Sammen med Vibeke er vi klare for å gi dere en dag med masse gode tips, triks og gode råd om styling av bord, gjenbruk og hvordan bruke blomster i styling. Samt dele fototips og tips til sosiale medier. Mannen til Vibeke, Petter, kommer også innom for å vise hvordan du kan lage din egen hjemmelaga lysestake.  

Det blir også arrangert en Blomster- og fotoworkshop med Tone og Vibeke i spissen. Alle får utdelt sin egen bøtte med blomster. Vi leker og er kreative med blomster, pynter, styler, fotograferer og deler tips og triks med hverandre. Blomstene kan dere selvfølgelig ta med hjem etterpå.

 

Dette er foreløpig program for dagen


11 - 11.45 Mingling på Gårdstunet
11.45 - 12 Velkommen
12 - 13 Gårdskjerringene sine beste tips og erfaringer - Sosiale Medier
13 - 14 Lunsj
14 - 15 Vibeke dekker bord
15- 15.15 Pause
15.15  - 17 Blomster- og Fotoworkshop
17- 18.30 Mingling 
18.30 - 24   Middag og sosialt

Og selvfølgelig, ingen Instatreff uten goodiebag! Det blir også mulighet for å vinne flere forskjellige premier i løpet av dagen.


Ranli (Ranveig Lia) tar med seg forskjellige produkter fra Fabrikkutsalget på Porsgrunn Porselen 

Vi avslutter dagen med middag og god stemning på låven.

Pris 1790,-

Inkluderer

12 timer sammen med en herlig gjeng med Instafolk

Deilig lunsj - Fra Mathuset

Middag - Fra Mathuset

Velkomstdrikke til middag

1 bøtte med blomster til bruk under workshop

Enkel snacks/frukt, kaffe og te i pausene

Mineralvann til begge måltider

Praktisk info

Brekka er en gård i drift med mange dyr og høy. Vi skal være store deler av dagen inne på låven, så dere som sliter med allergi bør kanskje ta med litt ekstra medisin. Låven er ikke isolert, så greit å ta med en ekstra jakke og gode sko til kvelden. Vi har en stor grusplass hvor det går an å parkere bilen, og la den stå til dagen etterpå eller sove i campingvogn/bil eller telt om man ønsker det. Brekka Gård ligger ca10 min fra Skien sentrum, hvor det er flere forskjellige hoteller man kan velge imellom eller AirBnB. 

Clarion Collection® Hotel Bryggeparken | Hotell i Skien | Strawberry

Hotell i Skien – Bestill overnatting i Skien (thonhotels.no)

 

Beste hilsener fra Marte og Tone på Brekka Gård

Vibeke Design

bottom of page