top of page

Åpen Gård

Velkommen til Brekka Gård

I rolige og landlige omgivelser, kun 10 minutter fra Skien sentrum, ligger Brekka Gård. Vi arrangerer Åpen Gård flere ganger gjennom hele året.

Sommeren 2024 vil vi ha åpent 2 uker i juli pluss enkelt dager og helger utenom. Vi skal lage ny villmarkslekeplass og i løpet av våren kommer det opp splitter nytt lamahus, hvor man kommer enda nærmere dyrene våre. Det skjer også spennende ting på vår eksisterende lekeplass på tunet. 

 

Hos oss kan barnefamilier og besteforeldre oppleve gleden av å være sammen med barn og dyr i trygge, morsomme og lærerrike omgivelser.

Vi har et bredt utvalg av dyr som venter på å hilse på dere, fra majestetiske lamaer til sjarmerende kaniner, griser, hester, sauer, geiter, høner og mange flere. Hos oss får dere virkelig en autentisk gårdslivsopplevelse!

Vi har en liten kiosk hvor dere kan kjøpe forfriskninger og snacks, samt en koselig lekeplass for å slippe løs litt ekstra energi. I tillegg vil en spennende villmarkslekeplass være på plass i løpet av våren/sommeren 2024

Vi er stolte av å være et lavterskeltilbud som passer for barn i alle aldre som elsker dyr. På utvalgte dager arrangerer vi morsomme aktiviteter som baneridning, snekkerverksted og andre kreative opplevelser som garantert vil glede både barn og voksne.

På Brekka Gård er det viktig for oss at både to- og firbeinte har det bra i trygge omgivelser. Derfor legger vi stor vekt på læring og dyrevelferd, slik at alle våre besøkende kan lære mer om og komme tett på dyrene. Hos oss kan barna få kose på kaniner, gi mat til både lama og høner og lære om hvordan en kylling blir til og hvorfor Grisen Solveig alltid er en drama Queen

Velkommen til gården vår!

Sjekk ut åpningstider for neste åpen gård og legg det inn i kalenderen i dag !

Åpen Gård i uke 28 og 29

I år skal vi ha åpent HVER dag i uke 28 og 29

Åpningstiden blir 10 -16 mandag - søndag

Det vil bli noe variert program fra dag til dag, blandt annet med ponniriding enkelte dager. Mer info om dette kommer seinere.

Inngang 70 ,- (barn under 1 år gratis)

20220708_100740.jpg

Barnas Bondegårdsfestival
18. august

Her vil det bli lagt opp til flere forskjellige aktiviteter og underholdning

for barna i løpet av dagen.

Dette gleder vi oss kjempe masse til! Sett av dagen og følg med. Mer info kommer i løpet av sommeren.

20220708_100740.jpg

Åpen Gård - Høsten 2024

Mer info kommer i løpet av sommeren

20170628140324_IMG_3170.jpg
bottom of page