top of page

Åpen Gård

Velkommen til Brekka Gård

I rolige og landlige omgivelser, kun 10 minutter fra Skien sentrum, ligger Brekka Gård. Vi arrangerer Åpen Gård flere ganger gjennom hele året.

Sommeren 2024 vil vi ha åpent hele juli pluss enkelt dager og helger utenom. Vi skal lage ny villmarkslekeplass og i løpet av våren kommer det opp splitter nytt lamahus, hvor man kommer enda nærmere dyrene våre. Det skjer også spennende ting på vår eksisterende lekeplass på tunet. 

 

Hos oss kan barnefamilier og besteforeldre oppleve gleden av å være sammen med barn og dyr i trygge, morsomme og lærerrike omgivelser.

Vi har et bredt utvalg av dyr som venter på å hilse på dere, fra majestetiske lamaer til sjarmerende kaniner, griser, hester, sauer, geiter, høner og mange flere. Hos oss får dere virkelig en autentisk gårdslivsopplevelse!

Vi har en liten kiosk hvor dere kan kjøpe forfriskninger og snacks, samt en koselig lekeplass for å slippe løs litt ekstra energi. I tillegg vil en spennende villmarkslekeplass være på plass i løpet av våren/sommeren 2024

Vi er stolte av å være et lavterskeltilbud som passer for barn i alle aldre som elsker dyr. På utvalgte dager arrangerer vi morsomme aktiviteter som baneridning, snekkerverksted og andre kreative opplevelser som garantert vil glede både barn og voksne.

På Brekka Gård er det viktig for oss at både to- og firbeinte har det bra i trygge omgivelser. Derfor legger vi stor vekt på læring og dyrevelferd, slik at alle våre besøkende kan lære mer om og komme tett på dyrene. Hos oss kan barna få kose på kaniner, gi mat til både lama og høner og lære om hvordan en kylling blir til og hvorfor Grisen Solveig alltid er en drama Queen

Velkommen til gården vår!

Sjekk ut åpningstider for neste åpen gård og legg det inn i kalenderen i dag !

Åpen Gård 2.pinsedag

Neste åpen Gård er 20.mai 2024

Sjekk ut arrangementet på Facebook under her

20220708_100740.jpg

Åpen Gård - Sommeren 2024

Mer info kommer i løpet av mai

20210805_092430_edited.jpg

Åpen Gård - Høsten 2024

Mer info kommer i løpet av sommeren

20170628140324_IMG_3170.jpg
bottom of page